Biografia

curriculumNascuda a Sabadell el 1987, es llicencia en Periodisme a la UAB. Obté els Premis d’Honor de Grau Mitjà de Flauta Travessera i Cant Líric al Conservatori de Grau Mitjà de la seva ciutat sota el mestratge de Bernat Castillejo i Elisenda Cabero.

 

Accedeix als estudis superiors a l’Escuela Superior de Canto de Madrid. Té l’oportunitat de representar-hi diverses òperes i també de ser seleccionada per rebre classes magistrals de Natalie Dessay, Ileana Cotrubas i Francisco Araiza entre altres. Acaba el Grau en Interpretació del Cant amb les millors qualificacions.

 

És alumna del tenor Juan Lomba i del repertorista Duncan Gifford, però ha treballat també amb Carmen Bustamante i Manuel Cid i amb els repertoristes Marta Pujol, Ricardo Estrada, Aurelio Viribay, Jorge Robaina, i Josep Buforn entre altres. Ha merescut el 2n Premi al Concurs de Música de Cambra de Ponts i la Beca Jaume Aragall al IX Concurs Internacional de Cant de Sant Cugat i ha gravat per a RNE per decisió expressa del compositor Lorenzo Palomo.

 

Com a solista ha cantat òpera i oratori sota la batuta de Marco Armiliato, Xavier Puig, Pablo Heras-Casado, Santiago Serrate, Manel Valdivieso, Josep Ferré o Josep Vila i Casañas entre altres. També ha col.laborat amb diversos cors, com ara el Coro Titular del Teatro Real de Madrid, el Cor de Cambra Francesc Valls de la Catedral de Barcelona, l’ensemble Ars Nova i el Coro Nacional de España, amb els quals ha pogut treballar amb directors com Nicola Luisotti, Lothar Koenigs, Marc Piollet, James Conlon, Renato Palumbo i d’escena com Romeo Castellucci, Claus Guth o Calixto Bieito.

 

Properament cantarà les Vespres i Antífones a la Verge Maria de Joan Cererols a la Basílica de Santa Maria de Montserrat i debutarà el rol de Frasquita de Carmen de Bizet al Palau de la Música Catalana.

word download

Descarregar biografia    

©2023 Laia Prat. Tots els drets reservats. Disseny de JoomShaper

Cercador